Bordet är vänt.

24 Mar

För er som missade så vände Wiler sin matchserie i helgen och kvalificerade sig för final efter 4-3 i matcher. Isaac levererade 1+4 i det avgörande mötet och leder nu poängligan i slutspelet med 4 poäng(!) med imponerande 25 pinnar på 12 matcher. Nu väntar derby i finalen mot Tigrarna från Langnau.
Kul anekdot, första gången Kapten åt en pizza i Schweiz var det i grannorten (typ),Zäziwil, till stället där Langnau spelar sina hemmamatcher. Det roliga? Innanför entrén hänger det en JIK-halsduk. På den lokala pizzerian i metropolen Zäziwil. Det kallar Kapten en skräll.

————————————————-

Såg på Höllvikens hemsida att de auktionerar ut tröjor till högstbjudande. Auktionera ut Wilhelmsson himself så ska ni se att ni kommer tjäna cash deluxe. Höllviken till SSL. Det kallar Kapten en superskräll.

————————————————–

Hyfsad satsning av Husqvarna i USA! Tufft!

Skärmavbild 2014-03-24 kl. 09.41.23

————————————————–

Känns som att Storvreta gärna hade tagit sändningen själva ikväll istället för tv4sport med tanke på antalet tittare sist. Räkna själva på 1100 tittare * 69 kr * 0,7 så kan vi konstatera att webbsändningarna äntligen etablerar sig och ju fler som tittar, ju bättre produktioner blir det ju i framtiden! Kul! Såg själv både match 3 och 5 som de sände och det var en grej Kapten blev mäkta förvånad över. Det var inte det faktumet att det gnälldes grande av MAIS-supportrarna utan mer det faktumet att det verkar som att de fått bredband dragit dit till den hålan och därmed kunde bevittna matchen.
Det kallar Kapten en superduperskräll :)

20 Responses to “Bordet är vänt.”